DT Taxi 046 - 20 22 80

startsidan - fasta priser - våra tjänster - DT-kort - kontakt - verksamhet - bud - lediga jobb
 

Verksamhet och miljöarbete

DT Taxi grundades 1989 och har sedan dess expanderat kontinuerligt. Beställningscentralen finns numera i våra egna lokaler på Mellanbacken i Dalby, där vi flyttade in i slutet av september 2005. I våra nya, moderna lokaler finns allt som behövs för att driva ett växande och flexibelt företag i servicebranschen.

Den största miljöpåverkan från vår verksamhet är naturligtvis utsläppen av förbränningsgaser. Därför har vi bland annat provkört på RME (rapsolja) och har fordon som drivs med bio- och naturgas. Dessa försök med miljövänliga drivmedel har slagit väl ut och kommer i framtiden sannolikt omfatta samtliga våra fordon. Kontoret i Dalby har genom en omfattande datorisering minskat pappersanvändningen avsevärt och vi har utvärderat olika system för helt elektronisk kommunikation med våra större institutionella uppdragsgivare.

DT Taxi har utarbetat en trafiksäkerhetspolicy för att förbättra arbetsmiljön för sina anställda, komforten och säkerheten för kunderna och förbättra den gemensamma trafikmiljön.
Läs vår säkerhetspolicy här!