DT Taxi 046 - 20 22 80

startsidan - fasta priser - våra tjänster - DT-kort - kontakt - verksamhet - bud - lediga jobb
 

Söker du extrajobb eller heltidsjobb?

Eftersom det alltid finns ett behov av kompetent arbetskraft finns det all anledning att kontakta oss om du söker ett jobb. Vi kan erbjuda allt från hel- eller halvtidsanställning till några enstaka timmar då och då. För tillfället är behovet som störst under helgerna, men det finns också möjlighet till arbetstider måndag-fredag.

Arbetet består av att utföra transporter inom DT Taxis verksamhetsområde, geografiskt i huvudsak inom Lunds och angränsande kommuner. Normalt är arbetstiden begränsad till dagtid, men fredags- och lördagskvällar förekommer också på schemat.

Förkunskapskrav

Grundkraven är att den sökande har god människokännedom, servicekänsla och stresstålighet. Vidare krävs det att sökanden har förmåga att snabbt och effektivt läsa en karta, har B-körkort och taxiförarlegitimation, som snabbt och enkelt kan fås via Transportstyrelsen.

Taxiförarlegitimation

Sedan några år tillbaka krävs det inte längre ett speciellt taxikörkort för att köra taxi, utan det räcker med vanligt B-körkort. Det enda som krävs är en taxiförarlegitimation som erhålls efter avklarat teoriprov hos Vägverket. Teoriprovet liknar det man skriver inför uppkörningen till vanligt körkort, men det är aningen enklare. Om du ska beställa tid, kontrollera var det är kortast kö för teoriprovet; Malmö brukar ha ett par månaders kö medan Kristianstad, Helsingborg och några andra orter har betydligt kortare väntetid.

Kontakta oss

Om du tror att du passar som taxichaufför och är intresserad av ett omväxlande och givande jobb ska du kontakta oss, antingen via mail eller per telefon 046-20 22 80.